De allerbeste vibrator om een orgasme mee te bereiken!

De krachtigste vibrator ter wereld

De Magic Wand is de ultieme minnaar voor elke vrouw. Deze krachtige vibrator moet je gewoon standaard in je nachtkastje hebben liggen. Elke andere willekeurige seksspeeltjes is totaal overbodig. De Magic Wand bezorgt je een hoogtepunt, zoals je nog nooit hebt ervaren! Een diep, intens en spetterend orgasme, die geen enkele man kan jouw kan geven. Met de Magic Wand kan je eindelijk eens ervaren, hoe het is, om spuitend (squirting) klaar te komen. De Magic Wand mag absoluut niet ontbreken in jou nachtkastje!

Mannen en de Magic Wand

Mannen hoeven de Magic Wand niet te vrezen! De Magic Wand zorgt voor een verrijking van jullie seksleven. Als je de Magic Wand cadeau doet aan je vrouw of vriendin, geef je haar het allermooiste cadeau die ze ooit heeft gekregen. Je zal haar zien kronkelen op de krachtige vibratie, ze zal klaarkomen, zoals je nog nooit hebt gezien. De Magic Wand zorgt ervoor dat je vrouw of vriendin veranderd in een echte nymfomane. Welke man wil dat niet ervaren, laat de Magic Wand jullie seksleven een boost geven.

Magic Wand bestellen

Bestel hier jouw Magic Wand en ervaar de kracht en het genot van deze magische massagestaaf!

 Mijn ervaring met de Magic Wand door Sylvana

2018-01-13 07:41:54
De magicwand is de beste vibrator die ik ooit heb gehad. Ik zou niet meer zonder kunnen! De kracht van de rilling is zo heftig dat je binnen een paar seconden al een orgasme krijgt.... en dan ga je door en door... zo vreselijk lekker. De magicwand is de beste minnaar in mijn nachtkastje ;-)
Sylvana (37) | Den Haag

 Mijn ervaring met de Magic Wand door Jaap

2017-09-24 10:50:25
Als cuckold heb ik deze voor mijn vrouw moeten kopen. Als haar vriend er een keer niet is en mijn vrouw zin heeft dan word het de Magic Wand. Ze vind hem geweldig. Seksueel ben ik nu nog overbodiger.
Jaap (54) | Leiden

 Mijn ervaring met de Magic Wand door Elisa

2016-12-06 06:41:53
Ik heb de magicwand van mijn vriend gekregen en ik kan niet meer zonder... Hahaha wat een machtig magisch apparaat is dit. Ik kom zo heftig klaar op die intense trillingen, heerlijk! Ik heb sindskort ook een hulpstuk die ik over de magicwand kan plaatsen. Nu kan ik mijn G-spot en een klitje tegelijk laten trillen...dit is zo heftig, ik krijg dan al binnen 1 minuut al een orgasme. Ja, de magicwand is voor mij het allerbeste sexspeeltje in mijn nachtkastje. Ik zeg kopen dat ding ;-)
Elisa (52) | Nijmegen

 Mijn ervaring met de Magic Wand door Fleur

2016-08-18 12:09:50
Ik heb er pas 1 gekregen en het is echt super. Beter dan andere speeltjes die ik heb gebruikt. Hij maakt wel veel geluid. Maar de sensatie is heel intens.
Fleur (23) | Zaandijk

 Mijn ervaring met de Magic Wand door Dirk

2016-08-16 11:59:02
Ik heb hem gekocht voor mijn vrouw en ze vindt het geweldig. Elke keer als ze hem uit de la haalt heeft ze minstens zes orgasmes. Ik heb hem zelf ook een paar keer gebruikt en elke keer kom ik heerlijk klaar zonder te masturberen. Als je eraan denkt om een Hitachi te kopen, dan doe het maar. Je krijgt er geen spijt van.
Dirk (45) | Zwaag

 Mijn ervaring met de Magic Wand door William

2016-07-24 11:53:31
Deze voldoet, zowel voor haar als mij. De kabel is lang genoeg en de bediening is makkelijk. Geen batterijen om aan te denken. Hij is niet waterdicht, maar we houden hem uit de badkamer. Ik zie klachten dat hij te warm wordt. En dat wordt hij ook, maar als je kijkt naar wat de kop van de wand te verduren krijgt kan dat ook niet anders. Hij behoudt wel zijn sterkte. Er zijn maar twee snelheden: hoog en laag, maar er is volgens mij een apparaat dat je kunt kopen om de snelheid variabel in te stellen als je dat liever hebt. Aanbevolen!!!
William (26) | Amsterdam

 Mijn ervaring met de Magic Wand door Herman

2016-06-30 11:51:08
Ik las alle positieve reviews online en heb er een besteld voor mijn vrouw. Ik zag dat sommige vrouwen het uiteinde bedekken zodat hij niet zo intens zou zijn, maar mijn vrouw gebruikt hem graag zonder iets ertussen. Ook super voor een voetmassage!
Herman (36) | Ridderkerk

 Mijn ervaring met de Magic Wand door Rita

2016-05-01 11:48:35
Voor een oudere getrouwde vrouw die soms moeilijk kan klaarkomen, is dit een godsgeschenk. Ik kom nooit meer te kort. Deze vibrator werkt super met twee snelheden. Ik vind de hoogste snelheid prettig, maar soms is de langzame stand fijn. We halen deze uit de kast als we een handje nodig hebben. Fantastisch!
Rita (54) | Arnhem

Plaats hier jouw Magic Wand ervaringWordt niet getoond bij jouw reactie.Magic Wand bestellen

Bestel hier jouw Magic Wand en ervaar de kracht en het genot van deze krachtige vibrator!